Veiling Gesloten

64. Bommelboeken + set postzegels 1966

Winnend bod: €90,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Set Bommel boeken, aangeboden door heer Oosterheert van museum de Bommelzolder.

Dat De heer Bommel alles behalve stoffig is, blijkt wel uit de kinderpostzegels van 2021. Hiermee laat Bommel zien dat hij en zijn maatje Tom Poes nog altijd actueel zijn.

"Zeg nu Zelf" De taaltuin van Toonder ligt vol schatten. Dit citatenboek geeft u een indruk van Toonders taalvirtuositeit. Het Bommelcitatenboek is een eerbetoon aan Marten Toonder die onze taal verrijkt heeft, niet alleen met nieuwe woorden maar ook met zijn humor, ironie en relativering. Pim Oosterheert, de samensteller van dit boek, heeft de beste citaten uit de Bommelsaga geselecteerd en gerangschikt naar onderwerpen en voorzien van een verwijzing naar de oorspronkelijke vindplaatsen. 

"Gastronomisch Bommelboek" Kookboek met wijnsuggesties n.a.v. de bundels "Als je begrijpt wat ik bedoel" en "Geld speelt geen rol" van Marten Toonder.

"Een Heer in de kracht van zijn leven" Een heer in de kracht van zijn leven! is één keer eerder verschenen. In 1977 was het in een oplage van 2000 exemplaren, een geschenk aan boekhandelaren. Het was dus nooit eerder voor het grote publiek verkrijgbaar. Met deze herdruk komt daar nu verandering in.

www.bommelzolder.nl

Winnend bod: €90,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.