Veiling Gesloten

33. Maaltje Biologische Biest

Winnend bod: €100,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Biest is dikker en geler dan gewone melk en bevat veel afweerstoffen in de vorm van eiwitten. Biest bevat veel vitamine A en caroteen. Niet alleen lekker, ook heel voedzaam en gezond.

Type bedrijf: bedrijf met weidevogels

Biodiversiteit
“Bij alles wat ik doe, houd ik rekening met de natuur. Als ik vlinders op distels zie zitten of als ik zeldzame bloemen langs de slootkant zie staan, maai ik die stukjes later pas mee. Een grote biodiversiteit is ook beter voor de koeien. In een weiland waar veel bloemen, insecten en vogels zijn, zien de koeien er gezonder en vrolijker uit.”

Vogels
“Op ons bedrijf vliegen ruim 60 soorten vogels rond. In de lente broeden er bijvoorbeeld grutto’s en kieviten in de weilanden en in de stal bouwen zwaluwen hun nest. In de herfst zie ik soms putters en ooievaars een paar dagen rondhangen op ons bedrijf. Ze houden hier een voedselstop waarop ze kunnen doorvliegen naar het warme zuiden.”

https://www.zuiverzuivel.nl/boer/van-swieten/

Winnend bod: €100,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.