Veiling Gesloten

269. 5 m3 zand geleverd met trekker en kieper in straal van 5 km om Zoeterwoude

Winnend bod: €110,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Loonbedrijf van der Poel is een jong bedrijf dat zich vooral richt op agrarisch loonwerk. Het bedrijf is gevestigd in de Weipoort te Zoeterwoude.

Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een loonbedrijf, besloot Jeroen van der Poel zijn eigen bedrijf te beginnen. Hij voert de werkzaamheden met veel passie en toewijding uit, en in het bedrijf heerst een laagdrempelige sfeer.

Onze jarenlange ervaring en up-to-date machinepark maakt het mogelijk om de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uit te voeren.

Naast agrarisch loonwerk zijn wij ook actief in de grond-, weg- en waterbouw. Werkzaamheden zoals beschoeiingen zetten en grondverzet behoren ook tot ons dienstenpakket.

Mocht u vragen hebben, of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, neem dan contact met ons op! http://www.loonbedrijfvanderpoel.nl/index.html 

Winnend bod: €110,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.