Veiling Gesloten

224. Infrarood opname van uw woning

Winnend bod: €135,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

 Zoeterwoude Duurzaam 2030 biedt aan de Missieveiling 2021 de volgende kavel.
- Een infrarood opname van de woning. Hiermee sporen we eventuele warmtelekken op die zich zo mogelijk voordoen in uw woning.
- U krijgt een uitgebreid verslag van hetgeen we hebben geconstateerd.
- U krijgt een verduurzamingsadvies voor uw woning.
- In een persoonlijk gesprek brengen we verslag uit van onze bevindingen en kunt u vragen stellen.
- Wij bieden u tevens een Hoomdossier aan waarin u alle gegevens van uw woning kunt registreren, allerlei duurzaamheidsadviezen kunt raadplegen en digitaal met een EnergieCoach van Zoeterwoude Duurzaam 2030 kunt communiceren.

Voor het maken van de infrarood opnames komen twee van onze EnergieCoaches. Dit zal zo’n anderhalf uur in beslag nemen. Het uitwerken van het verslag kost zo’n vier uur en het eindgesprek bij u thuis ook nog één uur. In totaal vertegenwoordigd deze aanbieding minimaal zo’n acht werkuren.
Om zo’n infrarood opname te kunnen maken moet het verschil tussen de temperatuur in de woning en die van de buitenruimte minimaal 15 graden bedragen. Pas wanneer dit het geval is kunnen we aan de slag. Wij kunnen dus niet bij voorbaat plannen wanneer de opname plaats kan vinden maar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. In goed overleg komen we hier uit.

U ontvangt een waardebon met contact gegevens om een afspraak in te plannen.

https://zd2030.nl/

Winnend bod: €135,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.