Veiling Gesloten

204. Eén yogales voor 6 personen

Winnend bod: €82,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Yoga in Zoeterwoude biedt één yogales van 75 minuten voor 6 personen aan dat worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. 

Deze yogaschool is in mei 2020 gestart met het verzorgen yogalessen. In de zomermaanden bieden we de lessen buiten aan. Het beoefenen van yoga in de buitenlucht zorgt voor extra beleving van het aarden, de natuurinvloeden en alle zintuigen worden geprikkeld. In de herfst worden de lessen binnen gegeven. Kijk op het lesrooster wanneer de lessen gegeven worden.

Yoga in Zoeterwoude brengt en houdt mensen in beweging

Juist in de huidige tijd vinden wij het ontzettend belangrijk om mensen mogelijkheden aan te reiken om lichamelijke, mentale en emotionele vitaliteit en weerstand te versterken. Yoga is een bewegingsvorm om hierin stappen te nemen en te blijven ontwikkelen. De lessen zijn erop gericht om dicht bij jezelf te blijven en te (leren) voelen. Het hoort bij het leven dat je je de ene dag of het ene moment heel anders voelt dan een andere dag of moment. Het is belangrijk om dat waar te nemen tijdens het beoefenen van de yogahoudingen. Wij delen graag de ervaring van het hier en nu met de deelnemers. YiZ brengt en houdt mensen in beweging.

https://www.yogainzoeterwoude.nl/

 

Winnend bod: €82,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.