Veiling Gesloten

186. 2,5 kilo echte boerenkaas + maaltje biest

Winnend bod: €160,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Kaasboerderij Onderwater is een familiebedrijf waar al decennia prijswinnende boerenkaas gemaakt wordt. Aan ’t Westeind’ zoals ze in Zoeterwoude zeggen.

Echte Boerenkaas
Quno maakt samen met moeder Annie de zogenaamde kruimelkazen. Volgens familietraditie gaat de wrongel los de kaasvaten in, waardoor er kleine gaatjes in de kaas ontstaan. En die geven tijdens het rijpingsproces het speciale karakter & de karakteristieke smaak aan deze Cum Laude kazen.

Lange traditie in Zoeterwoude
Van generatie op generatie wordt door de familie Onderwater op de veenweide gronden in het oude buurtschap Westeinde van Zoeterwoude melkvee gehouden. En van de beste, verse melk wordt nu nog steeds de beste boerenkaas gemaakt.

Je bent van harte welkom om zelf langs te komen in de onze winkel aan huis. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van tien tot vijf.

Winnend bod: €160,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.