Veiling Gesloten

160. Eén uur kindercoaching

Winnend bod: €30,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

1 uur kindercoaching wordt aangeboden door Kinderpraktijk Lies is er voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar. Uw kind gaat na een uur kindercoaching gegarandeerd met een gelukkig gevoel naar huis!

Eén uur KinderCoaching:

Kinderpraktijk Lies is gespecialiseerd in KinderCoaching en ouderbegeleiding. Uw kind gaat na een uur KinderCoaching gegarandeerd met een gelukkig gevoel naar huis! Meer behoefte aan praktische opvoedtips? Dat kan ook! Kies dan voor een oudergesprek.

Ieder kind wil zich blij en gelukkig voelen. Helaas lukt dit niet altijd. Vaak lukt het zelf om de problemen op te lossen, maar soms is hier wat extra hulp voor nodig. De counseling en coaching is afgestemd op het kind. Elk kind en elk probleem is anders en vraagt om een andere aanpak, dat is integratief. Niet de methodiek staat centraal maar uw kind.

https://kinderpraktijk-lies.nl/

Winnend bod: €30,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.