Veiling Gesloten

121. Homeopathisch consult

Winnend bod: €35,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Homeopathisch consult van 1 tot 1,5 uur geldig tot 30/10/2022 wordt aangeboden door Connie van de Post.

Als homeopaat behandel ik mensen van jong tot oud met uiteenlopende klachten. Dat kunnen ‘gewone’ en veel voorkomende klachten zijn zoals hormonale klachten m.b.t. menstruatie en overgang, rugklachten of vermoeidheid. Ik kan ook aan de slag met chronische of specialistische klachten. Denk dan aan epilepsie, reuma, MS, allergieën of psychische klachten zoals langdurig verdriet, burn-out of stemmingswisselingen.

Een homeopathische behandeling werkt het beste als de ziekte of de klachten nog in een omkeerbaar stadium zijn. Wanneer er dus nog geen sprake is van onomkeerbare weefselbeschadiging.

De mogelijkheden bij onomkeerbare ziekten zoals kanker zijn beperkt, zeker als het ziekteproces al langer gaande is. Homeopathie kan dan wel helpen bij het bestrijden van eventuele nadelige bijwerkingen van de reguliere behandeling.

Een reguliere en een homeopathische behandeling gaan vaak heel goed samen! Een gebroken been moet natuurlijk gezet worden in het ziekenhuis, maar een homeopathisch middel kan het genezingsproces bevorderen.

https://www.homeopathiepraktijkdeeik.nl/

Winnend bod: €35,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.