Hoe werkt de online veiling??

De Veiling online is net even anders dan de fysieke Veiling. Eén avond veilen heeft dit jaar plaatsgemaakt voor ruim 3 dagen lang veilen: van woensdag 27 oktober (12.00 uur) tot en met  zaterdag 30 oktober (24.00 uur). U kunt in deze periode altijd bieden en op elk moment zelf bekijken of uw bod ‘nog staat’. 

Een bod uitbrengen lijkt ingewikkeld, maar is vrij simpel. Het kan op uw eigen computer, tablet of telefoon. U vult het bedrag in en vult tevens uw n.a.w.-gegevens in, zodat bekend is wie heeft geboden. U ontvangt een mail waarin u uw bod moet bevestigen, pas dan is uw bod geldig.

LET OP: de eerste mail kan in uw spam box komen. Wanneer u de mail niet ontvangt: check eerst uw ongewenste mail box!

Wanneer iemand anders een hoger bod uitbrengt op hetzelfde artikel, dan komt uw bod te vervallen en ontvangt u een mail zodat u weet dat uw bod vervallen is.

Als u aan het einde van de veiling de hoogste bieder bent, dan is het artikel van u! U ontvangt een mail met bericht dat u de hoogste bieder bent. Wij verzoeken u het geboden bedrag over te maken naar het bijgevoegde rekening nummer. Na betaling kunt u uw kavel komen afhalen op zondag 31 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur bij het Muziek centrum, Schenkelweg 6 te Zoeterwoude.

Mocht u hulp nodig hebben bij het gebruik van de website, neem dan gerust contact met ons op.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.