Hartelijk welkom op de Online veiling

Hartelijk welkom bij de Veiling met een Missie, voorheen bekend als de Missieveiling in Zoeterwoude. De veiling 2021 is voor de tweede keer online. De 1,5 meter maatregel is verlaten, maar we zijn nog niet van alle maatregelen af. Omdat we niemand willen buitensluiten kunt u ook dit jaar via het scherm in alle rust op één of meer kavels bieden. Dit is heel andere koek dan een (sfeer)vol en luidruchtig Muziekcentrum. Maar onze missie is dezelfde.

We maken ook dit jaar van de nood en deugd en hopen dat u aanhaakt bij deze bijzondere veiling. Zoals altijd gaat de opbrengst naar activiteiten, waar inwoners van Zoeterwoude e.o. direct bij betrokken zijn. Wat ook niet is veranderd: er blijft niets aan de strijkstok hangen! Alles komt terecht bij vaak minder bedeelde mensen, die met uw hulp een stapje vooruit kunnen maken.    

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.