Nieuws

Donderdag 28 Oktober 2021

Opstart problemen

Helaas ervaren sommige bieders problemen met bieden en ontvangen geen verificatie mail. Wij werken er aan dit probleem zsm op te lossen.

Woensdag 27 Oktober 2021

Gewonnen!!! En dan??

Gefeliciteerd! De hoogste bieder wint! Na het sluiten van de veiling heeft de hoogste bieder het kavel gewonnen. Hierover ontvangt de bieder een e-mail. Hierin wordt uitgelegd hoe verder. Eea leest u ook hier.

Donderdag 21 Oktober 2021

Sponsoren bedankt!

Zonder sponsoren geen veiling: daarom BEDANKT!!!!

Woensdag 20 Oktober 2021

Hartelijk welkom op de Online veiling

Welkom op de 47e Veiling met een Missie. Anders dan u van ons gewend bent is er dit jaar voor de tweede keer een online veiling. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de Zoeterwoude-gerelateerde projecten in minder bedeelde

Woensdag 20 Oktober 2021

Over de Veiling met een Missie, een stukje historie

Sinds 1974 wordt jaarlijks de Zoeterwoudse Veiling met een Missie gehouden tijdens het laatste weekend van oktober. Dit jaar zal de 47e editie voor de tweede keer een online veiling zijn.

Woensdag 20 Oktober 2021

Wilt u ons steunen??

Zoals u van ons gewend bent gaat de gehele opbrengst van de veiling naar goede doelen. Wilt u ons extra steunen? Dat kan! Lees hier hoe. 

Woensdag 20 Oktober 2021

MUZIEK

Natuurlijk mist u de muzikale onderbreking tijdens de LIVE Veiling met een Missie. Niet getreurd..... Geniet hier van het Shanty koor en Plaatjes vullen Gaatjes.  

Woensdag 20 Oktober 2021

Hoe werkt de online veiling??

Hoe de online veiling werkt leest u hier!

Woensdag 20 Oktober 2021

Goede doelen

Vorig jaar leverde de Online Veiling maar liefst 24639,50 euro op. Met dit mooie bedrag hebben wij veel goede doelen en initiatieven die direct ondersteund zijn door Zoeterwoudenaren kunnen ondersteunen. 

Zaterdag 31 Oktober 2020

Eindstand 2020

En de eindstand van de Online Veiling met een Missie 2020..........

Dinsdag 29 September 2020

Een dag in de schoenen van.....

....Nathasja van Leeuwen. Nathasja is geen stichting, zij is een van die geweldige personen uit Zoeterwoude die zich inzetten voor de medemens. Sinds november 2018 is zij werkzaam als arts in het St. Joseph Hospital, Kagondo, Tanzania.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.