Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Nieuws

Eindstand

En de eindstand van de Online Veiling met een Missie is..........

Lees verder

Dank 1000 maal dank

Dank voor uw vertrouwen en steun aan de 46ste, maar eerste online Veiling met een Missie!

Lees verder

LAATSTE DAG!!!!!

Aan alle goede dingen komt een eind. Dit is het moment om uw slag te slaan. VANAVOND 30-10-2020 om 24.00 uur gaat de veiling dicht.....

Lees verder

NOG MAAR 2 DAGEN

Let op bieden kan nog maar 2 dagen. A.s. vrijdag de laatste dag alweer....

Lees verder

Waarom lopen sommige kavels eerder af?

De kavels die flessen drank bevatten lopen op vrijdag 30 oktober om 20.00 uur al af. Als organisatie van de veiling met een missie leven we de adviezen van het RIVM betreffende COVID-19 na.

Lees verder

AFTELLEN IS BEGONNEN

De veiling sluit a.s. vrijdag om 24.00 uur. U heeft nog 3 dagen om te bieden!

Lees verder

Info voor Ziggo/Casema klanten

Beste bieder,

Helaas komen de verificatie mails niet allemaal aan. Dit komt doordat Ziggo (waar casema een onderdeel van is) momenteel wereldwijd alle mails weigert die worden verzonden vanaf gedeelde servers. 

Lees verder

Voor elk probleem is er een oplossing

Wanneer er met een Ziggo of Casema account wordt geboden ontvangen bieders geen verificatie mail. Er wordt door onze website ondersteuning gezocht naar een oplossing. Ook bij enkele andere providers zijn er problemen opgetreden. Lees hier verder.

Lees verder

Opstart problemen

Helaas ervaren sommige bieders problemen met bieden en ontvangen geen verificatie mail. Wij werken er aan dit probleem zsm op te lossen.

Lees verder

Kavellijst

Nog een paar dagen en dan is het zover!!!! 24 oktober gaat de veiling om 12.00 van start. Hier ziet u de kavellijst van 2020.

Lees verder

Hartelijk welkom op de Online veiling

Welkom op de 46e Veiling met een Missie. Anders dan u van ons gewend bent is er dit jaar een online veiling. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de Zoeterwoude-gerelateerde projecten in minder bedeelde gebieden.

Lees verder

Hoe werkt de online veiling??

Hoe de online veiling werkt leest u hier!

Lees verder

Over de Veiling met een Missie, een stukje historie

Sinds 1974 wordt jaarlijks de Zoeterwoudse Veiling met een Missie gehouden tijdens het laatste weekend van oktober. Dit jaar zal de 46e editie een online veiling zijn doordat een fysieke veiling niet plaats kan vinden door de Corona maatre

Lees verder

Sponsoren bedankt!

Zonder sponsoren geen veiling: daarom BEDANKT!!!!

Lees verder

Wilt u ons steunen??

Zoals u van ons gewend bent gaat de gehele opbrengst van de veiling naar goede doelen. Wilt u ons extra steunen? Dat kan! Lees hier hoe. 

Lees verder

Goede doelen

Vorig jaar leverde de Veiling samen met giften maar liefst 43.755 euro op. Met dit mooie bedrag hebben wij veel goede doelen en initiatieven die direct ondersteund zijn door Zoeterwoudenaren kunnen ondersteunen. 

Lees verder

MUZIEK

Natuurlijk mist u de muzikale onderbreking tijdens de LIVE Veiling met een Missie. Niet getreurd..... Geniet hier van het Shanty koor en Plaatjes vullen Gaatjes.  

Lees verder

Een dag in de schoenen van.....

....Nathasja van Leeuwen. Nathasja is geen stichting, zij is een van die geweldige personen uit Zoeterwoude die zich inzetten voor de medemens. Sinds november 2018 is zij werkzaam als arts in het St. Joseph Hospital, Kagondo, Tanzania.

Lees verder

Gewonnen!!! En dan??

Gefeliciteerd! De hoogste bieder wint! Na het sluiten van de veiling heeft de hoogste bieder het kavel gewonnen. Hierover ontvangt de bieder een e-mail. Hierin wordt uitgelegd hoe verder. Eea leest u ook hier.

Lees verder

COVID-19

Helaas is alles op dit moment anders. Door COVID-19 kunnen veel, eerder zo vanzelfsprekende, evenementen niet doorgaan. Even leek het erop dat ook de Veiling met een Missie in 2020 afgeblazen zou worden. Gelukkig gaat de veiling wél door! &

Lees verder